Obra Social

En aquesta secció es recullen totes les accions que realitza el club en l'àmbit social, determinades en diferents accions segons la iniciativa que es dugui a terme. 

Punts determinants en l'Obra Social per al CB L´Hospitalet 

  • Esport Solidari: les accions de recollidad'aliments i altres iniciatives solidàries del club, mostrant el seucompromís amb la comunitat.
  • Esport Comunitari: èmfasi en la relació del club amb altres entitats de la ciutat i les seves accions conjuntes per promoure l'esport i la cohesió social.
  • Esport per a tots: la missió del club d'obrir oportunitats esportives a tots els membres de la comunitat, independentment de l'edat, el gènere o el nivell d'experiència.
  • Esport en Acció: l'esperit actiu idinàmic del club, destacant les seves accions iesdeveniments que promouen l'esport i l'estil de vidasaludable

Desprès de fer entrega de 12 packs amb la samarreta del Hospi, motxilla, pantalons i mitjons a la ONG 𝗘𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗦𝗼𝗹𝗶𝗱𝗮𝗿𝗶𝘀 podem dir que a una part del món estem presents.

El temps passa, però hi ha coses que a l´estiu no canvien, ja tenim aquí la XXI edició del Campus HospiCentre organitza`t per Centre Catòlic i CB L´Hospitalet.

El próximo día 15 de marzo en consonancia con el día mundial del consumo responsable, el Club Básquet L´Hospitalet lanza su guía de 10 consejos para el Consumo Responsable CBL´H

Consumir aigua de manera responsable no ha de ser per a ningú una actitud puntual en temps de sequera, sinó un hàbit responsable. Per aquest motiu desde el CB L´Hospitalet t'animem a practicar un consum d'aigua responsable en aquest 2023.

Del 17 al 21 de octubre, dentro del marco de nuestra colaboración con la Obra Social de La Caixa, realizaremos una recogida de alimentos no perecederos que donaremos a la parroquia del Centre. con el fin de ayudar a los más necesitados.

Mediante la práctica del deporte se potencia la relación entre las personas de diferentes estatus, nacionalidades, se consigue canalizar la agresividad natural de individuos y grupos, se reduce la exclusión social, siendo la propia actividad deportiva uno de los fomentos del desarrollo económico, social y humano de los territorios más marginados.

El Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat en coordinación con Protecció Civil de L'Hospitalet y el Consulado General de Ucrania en Barcelona, ha organizado una recogida de material de ayuda para el pueblo ucraniano durante este fin de semana.