FC Barcelona B vs Torrons Vicens CB L´Hospitalet

04.10.2020

El CB L'Hospitalet no pot amb el Barça B (71-48)

Els homes de José Manuel Hoya noten les baixes en el joc interior

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha quedat eliminat de la Lliga Catalana LEB Plata després de perdre davant el Barça B. Els blaugranes han desplegat tot el seu potencial i han passat per sobre dels riberencs, que han patit per entrar en el partit i s'han vist superats en la pintura.

El partit ha començat travat, amb molts errors per part dels dos conjunts però progressivament el Barça ha anat imposant el seu estil de joc, davant la impotència dels hospitalencs, que no han estat encertats de cara a cistella. El primer quart ha finalitzat amb un parcial de 15 a 5 i la diferència no s'ha escurçat en cap moment.

El partit també ha suposat el debut de Charles Dana Bean, que precisament ve a ser la referència en el joc interior. El jugador estatunidenc ha disputat el partit malgrat que ha arribat avui mateix d'Amèrica. El pivot ha deixat alguns detalls de qualitat.

El Barça, entrenat per l'extècnic de L'Hospitalet Mateo Rubio, ha proposat una defensa molt intensa, fet que serveix per explicar la baixa anotació dde L'Hospi.

Amb aquesta derrota L'Hospitalet cau eliminat de la Lliga Nacional Catalana LEB Plata, una competició que va guanyar fa dues temporades. Tot i això, en aquesta edició no partia com a favorit, a causa de les baixes interiors.