Escola de Bàsquet

ESCOLA DE BÀSQUET DEL CB L´HOSPITALET
ESCOLA DE BÀSQUET DEL CB L´HOSPITALET

QUE ES L'ESCOLA DE BÀSQUET? 

L'escola de bàsquet del C.B. Hospitalet té un paper essencial en el club, ja que proporciona una formació integral als seus jugadors. 

A través de l'escola, els joves aprenen les bases tècniques i tàctiques del bàsquet, desenvolupen les seves habilitats i adquireixen una comprensió global del joc. A més, l'escola és una fàbrica de talents, ja que molts dels jugadors més destacats han passat per aquesta etapa de formació. Això demostra la seva importància com a plataforma per al creixement i l'evolució dels esportistes. 

Així doncs, l'escola de bàsquet del C.B. Hospitalet té un doble objectiu: formar jugadors competents i promoure el desenvolupament integral dels joves. 

Mitjançant l'esport, s'inculquen valors importants com la responsabilitat, l'esforç i la superació personal. A més, es busca fomentar l'esport base i contribuir al creixement i la formació de futurs esportistes i ciutadans compromesos. 

Però l'escola de bàsquet no només es limita a la formació esportiva, sinó que també té un impacte en la construcció d'una comunitat i una identitat entorn del club. És un lloc on els joves es relacionen, fan amistats i desenvolupen un sentiment d'afiliació i pertinença al C.B. Hospitalet. 

A més, l'escola fomenta valors com la companyonia, el respecte i la solidaritat, creant un ambient positiu i promovent la cohesió entre els jugadors. 

FORMULARI D'INSCRIPIÓ A L'ESCOLA DE BÀSQUET! 

RENOVACIÓ DADES ESCOLA

Zona exclusiva per a membres de CB L´Hospitalet

Entra al teu compte i gestiona totes les teves dades, rebuts, comunicacions, activitats i serveis contractats.

Només pots registrar-te si ets soci actiu de CB Hospitalet

Ets soci? Registra't per accedir a la zona en línia per a membres