Escola de Bàsquet

ESCOLA DE BÀSQUET DEL CB L´HOSPITALET
ESCOLA DE BÀSQUET DEL CB L´HOSPITALET

QUE ES L'ESCOLA DE BÀSQUET? 

L'escola de bàsquet del C.B. Hospitalet té un paper essencial en el club, ja que proporciona una formació integral als seus jugadors.

Fou fundada l´any 1980. Cada temporada / curs comptem amb la inscripció de nens i nenes entre els 5 i 10 any agrupats segons la seva edat.

A través de l'escola, els joves aprenen les bases tècniques i tàctiques del bàsquet, desenvolupen les seves habilitats i adquireixen una comprensió global del joc.
Per tant l´Escola de bàsquet del CB L´Hospitalet, des del temps de lleure i de l´esport, no només pretén ensenyar, formar i promocionar una pràctica esportiva dels infants i joves, sinó sobretot acompanyar-los en el seu itinerari de progresió, desenvolupament i evolució individual.


Mitjançant l'esport, s'inculquen valors importants com la responsabilitat, l'esforç i la superació personal. A més, es busca fomentar l'esport base i contribuir al creixement i la formació de futurs esportistes i ciutadans compromesos.

A més, l'escola fomenta valors com la companyia, el respecte i la solidaritat, creant un ambient positiu i promovent la cohesió entre els jugadors. 

Però l'escola de bàsquet no només es limita a la formació esportiva, sinó que també té un impacte en la construcció d'una comunitat i una identitat entorn del club. És un lloc on els joves es relacionen, fan amistats i desenvolupen un sentiment d'afiliació i pertinença al C.B. Hospitalet. 

A més, l'escola fomenta valors com la companyia, el respecte i la solidaritat, creant un ambient positiu i promovent la cohesió entre els jugadors. 

Vols que les teves filles o els teus fills realitzin una activitat extraescolar? Que aprenguin hàbits saludables amb la pràctica de l'esport? T'agradaria que comparteixin amistats, diversió i bons moments amb altres nens i nenes de la seva edat?

No ho dubtis i vine a provar!

RENOVACIÓ DADES ESCOLA

Zona exclusiva per a membres de CB L´Hospitalet

Entra al teu compte i gestiona totes les teves dades, rebuts, comunicacions, activitats i serveis contractats.

Només pots registrar-te si ets soci actiu de CB Hospitalet

Ets soci? Registra't per accedir a la zona en línia per a membres