La Roda vs Torrons Vicens CB L´Hospitalet

25.01.2021

El Torrons Vicens es fa amb la primera victòria a domicili contra La Roda (59-68)

Els manxecs remen a contracorrent des de l'inici del partit

El CB L'Hospitalet ha dominat el matx des del primer quart, deixant clar al Globalcaja La Roda que no li serà fàcil la remuntada. Malgrat que els d'Albacete han retallat distàncies al tercer quart, i s'han arribat a posar cinc punts per sota al marcador a l'últim quart, L'Hospi s'ha imposat finalment amb aquest categòric marge de nou punts com a resultat.

L'Hospi s'imposa des del primer quart del joc acabant amb un 12-26 al marcador. Una energia i precisió que no han abandonat tampoc en tot el segon quart, amb el que han aconseguit anar a la mitja part amb setze punts d'avantatge al marcador, 29-45.

Al tercer quart els d'Albacete han agafat embranzida i s'han col•locat a deu punts dels riberencs. Aquesta retallada de distància ha animat al La Roda, i quan el Torrons Vicens podia pensar que estava tot dat i beneït, els manxecs es posaven 57-62 a tres minuts d'acabar el partit. Un final taquicàrdic en que L'Hospi ha sabut treure pit i finalitzar amb un marge ben còmode de nou punts, 59-68.
La propera jornada els riberencs s'enfrontaran al CB Cornellà, rival directe en la classificació.