Sandá Electroclima CB L´Hospitalet vs CB Salou

11.03.2024

Per fi somriu el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet. Victòria ajustada, també merescuda, dels homes de Claudio Jorquera davant el CB Salou per 86 a 83.

I aquest +3 que reflecteix el marcador és el triple de Gerard Sevillano a falta de set dècimes. L'Hospi havia dominat durant bona part del duel però el Salou ha reaccionat a l'últim quart i ha estat capaç de forçar un final a cara o creu.

I, ja tocava, aquest cop la cara ha sigut l'Hospi. Víctor Aguilar havia forçat el 83-83 a falta de pocs segons i l'última possessió havia de marcar el destí del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet. La lògica feia preveure una penetració de Sevillano per forçar la falta però l'aler tenia altres plans. El 94 de l'Hospi s'ha aixecat des dels 6,75 i ha anotat un triple estratosfèric a falta d'unes poques dècimes de segon.

L'hospitalenc Isaac Mayo ha estat l'encarregat d'intentar tornar a empatar el duel però el seu tir no ha entrat. El CB L'Hospitalet respira. Victòria de gran mèrit i canvi de dinàmica.

Amb 9 triomfs, l'Hospi s'allunya de la zona de descens directe i torna a respirar. El següent pas serà intentar sumar la desena victòria, a la pista del Gran Canària, per seguir buscant la salvació.

LH Digital