Sandá Electroclima CB L´Hospitalet - CB Cartagena

09.10.2023

Diuen que allò que comença bé, acaba bé. Però aquest dissabte el CB L'Hospitalet ha estat l'excepció que confirma la regla. Després d'una primera part esperançadora dels homes de Claudio Jorquera, la segona ha estat tot el contrari. Al final, desfeta per un contundent 54-83.

I és que el marcador del tercer i quart període, 20-50, explica sense pal·liatius com ha estat la segona part del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet. El pas per vestidors ha desconnectat totalment l'Hospi, que durant els segons vint minuts no ha estat capaç d'atacar amb claredat ni de defensar la pròpia cistella.

Les nombroses pèrdues de pilota i el poc domini del rebot han posat en safata la victòria a un Cartagena intens i que ha ofegat qualsevol intent de remuntada dels hospitalencs. El -29 final fa mal a un Hospi que, això sí, sap que només és la primera jornada. Tota la lliga per davant.

La feina ara de Claudio Jorquera i la resta del cos tècnic és aixecar la moral d'una plantilla que ha patit una derrota dolorosa i sonada. No hi ha temps per lamentar-se, el cap de setmana vinent toca el segon compromís de la LEB Plata, el primer a domicili. L'Hospi visitarà la pista del CB Tarragona.