Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Albacete Basket

18.01.2021

L'Hospitalet neda per morir a la riba (74-78)

Els riberencs han estat a punt de remuntar una diferència de 20 punts, però cauen derrotats davant l'Albacete

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha estat a punt d'obrar el miracle: remuntar fins a 20 punts davant d'un dels millors equips de la lliga, l'Albacete Basket. Finalment, però no ha estat possible i el conjunt visitant s'ha emportat la victòria. Els de José Manuel Hoya han notat les baixes dels darrers dies i la rotació més curta els ha acabat penalitzant. Ha debutat Brett Hanson.

La igualtat ha estat la tònica dominant dels primers minuts del partit. Els atacs s'han imposat a les defenses i L'Hospitalet s'ha mantingut viu en el partit gràcies a l'encert des de la línia de 3. Tot i això els locals han patit a l'hora de tancar el rebot defensiu i l'Albacete ho ha sabut aprofitar.

El partit ha suposat també el debut de Brett Hanson, jugador nord-americà que ve a cobrir la baixa de Javier Balastegui i que pot jugar en diferents posicions. Tot just aterrat, Hanson ha deixat detalls de qualitat i ha anotat 4 punts. Qui sí que ha destacat ha estat el jugador de l'Albacete Placide Nakidjim, qui ha marejat la defensa local en més d'una ocasió i ha anotat 20 punts i capturat 7 rebots.

En la represa, els visitants han aconseguit desmarcar-se del marcador, però L'Hospi ha reaccionat amb dos triples seguits que l'han tornat a apropar. La reacció no ha anat a més i l'Albacete ha aconseguit un avantatge de 20 punts que semblava definitiva.

Ha estat en l'últim quart quan L'Hospi ha estat a punt d'obrar un miracle. En un vist i no vist ha aconseguit reduir la diferència a només 2 punts, gràcies a l'encert des del triple i a la intensitat defensiva. En els minuts finals, l'Albacete sí que ha sabut contemporitzar i no ha fallat des de la línia personal.

"Jugant així no crec que tinguem problemes" ha afirmat José Manuel Hoya després del partit. "Ens ha penalitzat tenir una rotació tan curta, però estic molt content de la reacció i l'actitud de l'equip".

LHdigital