CB Cornellà vs Torrons Vicens CB L´Hospitalet

08.02.2021

El Torrons Vicens L'Hospitalet perd el derbi metropolità (63-51)

Els riberencs cauen en els mateixos errors i es veuen superats pel Cornellà

Derrota contundent del CB L'Hospitalet davant el CB Cornellà. Els de José Manuel Hoya han continuat amb els problemes ofensius de les darreres jornades. La superioritat en el joc interior del Cornellà ha acabat sent decisiva en un partit on la igualtat s'ha trencat en el darrer quart.

Malgrat que els dos conjunts venien arrossegant problemes ofensius, el partit ha començat amb molta anotació. L'Hospi patia per controlar el rebot, però tot i això s'ha mantingut viu en el partit i en el segon quart ha posat una marxa més per avançar-se en el marcador.

José Manuel Hoya ha passat a fer una defensa en zona. Brett Hanson ha començat a anotar i el jove Ferran Llorens ha tornat a demostrar que està més que preparat per jugar a la categoria. De mica en mica, la pólvora s'ha anat mullant i les defenses s'han imposat als atacs.

La igualtat ha continuat en la segona part. Els riberencs seguien sumant gràcies a l'encert dels jugadors exteriors, però el Cornellà feia mal aprofitant la superioritat a la pintura.

En el darrer quart L'Hospi s'ha precipitat en les possessions crucials i no ha tingut encert des de la línia de 3. Els nervis han estat els protagonistes i han tornat a caure en els errors a l'hora de crear bàsquet ofensiu. L'expulsió de Koyanouba ha fet que el joc interior encara es ressentís més i el Cornellà ha pogut emportar-se la victòria.

El que sí que ha pogut aconseguir L'Hospi ha estat el basket-average, ja que en el partit de la primera volta, els riberencs es van imposar per 24 punts de diferència.

LH Digital