CB Prat - Sandá Electroclima CB L´Hospitalet

15.01.2024

El CB L'Hospitalet no pot amb un CB Prat superior (89-75)

No era missió fàcil guanyar a la pista del CB Prat i el resultat final ho demostra. El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha caigut 89-75 davant els del Baix Llobregat, una derrota que deixa els riberencs amb un balanç de 7-9.

I això que els primers instants han fet creure que l'Hospi podia donar la sorpresa. El 2-8 inicial era esperançador però també ha resultat ser un miratge. Poc després el Prat remuntava i es posava per davant, 11-10, i a partir d'aquí els homes d'Albert Cañellas, ex entrenador de l'Hospi, sempre estarien per davant.

L'Hospi intentava tornar a reaccionar però el Prat tenia el control. Sempre que els de Claudio Jorquera s'apropaven mínimament, els locals responien amb un nou parcial. Edu Arqués s'erigia com a home important d'un Prat que marxava a vestidors amb 48-32 a favor.

A la segona meitat el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha fet un últim gran intent de tornar a entrar en el partit. Picant pedra, l'Hospi baixava dels deu de desavantatge però apareixia Marc Sesè en el partit. Deu punts consecutius de l'aler tornaven a trencar el duel i deixaven els riberencs sense forces per tornar a intentar-ho.

L'últim quart no ha tingut gaire història, més enllà d'uns darrers minuts on l'Hospi ha pogut maquillar el resultat fins al 89-75 final. Novena derrota del curs per al CB L'Hospitalet que, això sí, segueix a la zona de playoff.