CB Santurtzi vs Torrons Vicens

13.05.2022

Derrota contra el Santurtzi a la pròrroga per 78-74

Derrota del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que ha caigut a la pròrroga contra el Santurtzi per 78-74. Malgrat l'ensopegada, el conjunt de Xavi Carvajal té encara opcions de pujar a LEB Plata.

Primera part competida i amb el vessant ofensiu com a protagonista. De la mateixa forma que en el duel contra Ciudad de Huelva, l'Hospi va tenir uns moments de dificultat que va saber administrar amb calma. Aquest cop, el conjunt de Xavi Carvajal va reaccionar abans i la diferència de 10 punts en contra que es va arribar a veure durant el primer quart va ser corregida durant el segon període.

L'Hospi, més còmode sobre la pista, va començar a dominar el partit i sempre va estar per davant. El conjunt de Xavi Carvajal va gaudir de diferències pròximes als 10 punts però el Santurtzi va saber esperar el seu moment. En l'últim quart, amb un Torrons Vicens CB L'Hospitalet desencertat, els bascos van empatar i van portar el duel a la pròrroga.

El CB L'Hospitalet havia de jugar el període extra sense Marcus Latham, lesionat al turmell durant l'últim quart. La no presència de l'escorta va deixar sense idees a un Hospi que només va anotar 11 punts entre l'últim període i la pròrroga. Bagatge massa escàs per poder lluitar per la victòria.

La derrota complica les opcions de l'Hospi però l'equip de Xavi Carvajal no queda totalment descartat. El conjunt de Xavi Carvajal ha de guanyar a Alcobendas i esperar altres resultats. Ser primer o segon és encara possible.