CB Villarrobledo vs Torrons Vicens CB L´Hospitalet

21.03.2021

Xavi Carvajal debuta amb derrota davant el Villarobledo (78-66)

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet perd a domicili i s'enfonsa en la classificació

Nou entrenador i nova derrota del Torrons Vicens CB L'Hospitalet. Els riberencs s'han vist superats pel Villarobledo. Xavi Carvajal ha plantenjat una defensa en zona que ha funcionat durant els primers dos quarts però en el tercer, els manxecs han trobat la manera de fer mal. L'Hospitalet continuarà una jornada més com a darrer classificat i cada vegada té més complicat aconseguir la permanència.

Els riberencs han entrat molt endollats al partit. Popic ha fet molt mal a la pintura i ha portat de corcoll als homes alts del Villarrobledo, que no l'han sabut aturar. Els manxecs s'han mantingut vius en el partit gràcies a l'encert des de la línia de 3 punts.

La igualtat ha estat la tònica del segon quart, cap equip ha pogut desmarcar-se en el marcador. En el seu debut a la banqueta, Xavi Carvajal ha optat per una defensa en zona que ha mantingut al llarg de la primera part.

El Villarobledo ha tingut un parcial molt favorable durant el tercer quart. L'Hospi ha tingut un moment de bloqueig en atac i els manxecs s'han posat 10 punts per sobre. Carvajal ha tret la defensa en zona i ha intentat la remontada.

El conjunt local s'ha quedat sense pivots per acumulació de faltes en els darrers minuts i L'Hospitalet ha retallat diferències en el marcador gràcies a una gran reacció però finalment no ha tingut temps de consumar la remuntada. 

LH Digital Esports