Torrons Vicens CB L´Hospitalet - Arcos Basket Albacete

14.01.2019

Greu ensopegada del CB L'H a casa davant de l'Albacete Basket (62-68)

Els riberencs es compliquen classificar-se per la Fase d'Ascens a LEB Or

Derrota dolorosa del Torrons Vicens CB L'H a la seva pista davant del cuer de la LEB Plata, que complica encara més poder quedar classificats entre els sis primers de la lliga. L'equip de José Manuel Hoya acumula quatre derrotes consecutives.

La mala ratxa del Torrons Vicens CB L'H sembla no tenir final. L'equip riberenc ha patit una nova derrota (62-68), aquest cop a domicili i a mans del cuer de la categoria, i es complica una mica més la classificació per la fase d'ascens a la LEB Or.

El resultat final reflexa amb fidelitat la tònica dominant del partit. L'Albacete ha portat la capdavantera al marcador durant bona part del joc, i tot i no haver aconseguit mai rendes massa elevades, ha sabut defensar sempre amb autoritat el seu avantatge. Per la seva banda, el Torrons Vicens CB L'H ha patit el seu poc encert en atac i algunes manques de concentració que finalment han acabat penalitzant en els moments decisius.

Tant els jugadors com l'entrenador s'han mostrat òbviament afectats per la derrota, però confien amb fermesa en la seva capacitat per trencar amb aquesta mala ratxa de resultats. El pròxim partit, contra el primer classificat, l'Alacant, és, justament, una ocasió immillorable per donar un cop d'autoritat, oblidar els mals resultats i reprendre la lluita per l'accés a la fase d'ascens.

LH Digital