Torrons Vicens CB L´Hospitalet - CB Tormes

25.04.2019

Supera amb facilitat al CB Tormes (80-49)

El Torrons Vicens CB L'H no ha fallat a casa davant de l'últim classificat, el CB Tormes, al que ha superat per 31 punts de diferència. Un triomf que serveix als riberencs per tenir pràcticament assegurada la permanència a la LEB Plata una temporada més.

El partit només ha tingut certa emoció en els primers compassos, quan els de Salamanca han aconseguit finalitzar el primer període en un ajustat 19 a 18. Tot i arribar amb moltes baixes semblava que els visitants podien plantar cara.

El CB L'Hospitalet ha captat el missatge i s'ha posat a treballar de valent, tant en atac com en defensa. De fet, els jugadors han signat una de les millors actuacions d'aquesta temporada. Els jugadors interiors han donat el millor de sí mateixos tancant el rebot, i en l'aspecte ofensiu els punts han quedat molt repartits.

En definitiva ha estat un partit que ha servit per confirmar que l'Hospi ha arribat a aquestes alçades de la temporada en un excel•lent estat de forma.

A manca de tres jornades per finalitzar aquesta segona fase per evitar el descens, el CB L'H té molt encarrilada la salvació. A manca de tres jornades li val una victòria per garantir matemàticament la permanència. De fet, la propera jornada, depenent dels resultats que es produeixin hores abans, podria jugar a la pista del Rioja amb els deures fets.

Després del partit de diumenge vinent a La Rioja, el CB L'H rebrà a la seva pista a l'Àvila. El que serà l'últim partit davant de l'afició.

LH digital