Partidos LEB Plata - Noticias

Ni el retorn de Gerard Sevillano ha servit per frenar la mala ratxa del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, que ha encaixat la quarta derrota consecutiva. El conjunt de Claudio Jorquera ha perdut 92-78 davant el CB Salou.

Derrota del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, la tercera consecutiva, davant l'Alginet. El conjunt de Claudio Jorquera ha pagat car el mal inici de partit, en el qual s'ha vist superat per la intensitat i major ambició dels visitants.

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha fet suar de valent al Fibwi Palma en un enfrontament que no s'ha decidit fins als darrers minuts, quan els balears han tingut un major encert de cara a cistella. Tot i la derrota es poden extreure notes positives, com ara l'actitud competitiva de l'equip i la millora en la captura de rebots, amb...

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ens tenia acostumats a bons inicis i la visita a Benicarló no ha estat una excepció. Primers minuts de nivell dels de Claudio Jorquera però avui el rival ha reaccionat abans i amb més contundència. Ja al final del primer quart, els locals dominaven per una petita renda, 26-18.

Gran partit i gran victòria del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, que ha superat aquest dissabte al CB Prat per 90 a 84. Duel dominat de principi a fi pel conjunt de Claudio Jorquera, seriós i efectiu des del salt inicial.